fbpx

Skal I afholde et unikt arrangement?

Om det er en fødselsdag, polterabend, firmafest eller en ridetur med venner og familie, så står vi klar til at hjælpe jer.

Gruppebestillinger

Er I en gruppe på minimum 6 personer, der gerne vil ride sammen, kan der forudbestilles et hold med rideguide, der passer til lige netop jeres niveau.
Det kan eksempelvis være en polterabend eller en gruppe venner, der vil ride sammen.

Ring for bestilling:

Tlf: +45 4587 6058

Børnefødelsdage

Vi garanterer at børnefødselsdagen bliver et hit, når I afholder hos Fortunens Ponycenter. Her er der rig mulighed for at komme helt tæt på ponyer og heste samt ride en tur ud i Dyrehaven, hvor du med stor sandsynlighed vil møde en Bambi eller to. Om det er en 4-års eller 18-års fødselsdag, så sørger vi for at planlægge et arrangement I aldrig vil glemme.

Ring for bestilling:

Tlf: +45 4587 6058

Firmaarrangementer

Skal du have kollegaerne med ud på en sjov udflugt eller teambuilding, kan I med en guide fra Fortunens Ponycenter komme med på ridetur i Dyrehaven. Vi kan også levere ponyer ude på adressen hvor jeres arrangement afholdes.

Et sjovt event er stafet med heste, som vi afholder på vores ridebane. Her bliver dine kolleger delt op i to eller tre hold, der rider stafet på hver sin hest og kæmper om at komme først over målstregen.

Ring og hør nærmere om hvordan vi kan gøre jeres firmaarrangement til en sjov og anderledes oplevelse med levende dyr.

Ring for bestilling:

Tlf: +45 4587 6058